Kemi-Tornion heinäkuu alkaa tapahtumien megaviikonlopulla

Kemi-Tornion heinäkuu alkaa tapahtumien megaviikonlopulla

Ilo Irti -kesäterassit päästiin avaamaan sekä Kemiin, että Tornioon viikkoa suunniteltua myöhemmin. Kesäkuun terassi-illat ovat nyt ohitse ja molempien kaupunkien terasseilla avataan heinäkuu megaohjelman kera.

Viikonloppuna Meri-Lappiin saapuu hovin lahjakkain muusikko, jo avajaisiin alunperin suunniteltu Hovimuusikko Ilkka. Hovimuusikko oli päättämässä terassikesää 2020 Tornion Ilo Irti -kesäterassilla ja sai yleisön hullaantumaan mielenkiintoisilla tulkinnoillaan.

”Hovimuusikko Ilkka on totuttu näkemään Satama Open Airin lavalla, mutta viime kesän terassivierailu oli erinomainen show. Yleisön pyynnöstä pyysimme Hovimuusikkoa jälleen viihdyttämään meitä omallakin keikalla.”, tunnelmoi mediamanageri Rami Ranta.

Hovimuusikon lisäksi terasseilla kuullaan discomusiikkia, suomipoppia, stand up -komiikkaa ja jazzia

Kesällä 2020 kesäterassin suosituimpiin iltoihin kuuluivat discokuningattarien Einin ja Meiju Suvaksen keikat. Nyt myös Cat Cat saadaan vierailemaan Tornion Ilo Irti -kesäterassille. Lisäksi Torniossa viikonloppuna kuullaan komiikkaa Stand Up! -ohjelmastakin tutun Mikko Vaismaan kertomana. Kemin kesäterassilla puolestaan kuullaan suomipoppia Mira Luodin saapuessa kesävierailulle.

Torniossa juhlittava Tornion Kaupungin järjestämä Kalottjazz&Blues -tapahtuma siirtyy laululavalta Ilo Irti -kesäterasseille tarjoten kattauksen loistomusiikkia täysin maksutta. Perjantaina 2.7. terassille maksuttomasti saapuvat esiintymään Matti Salo Quartet ja Odd Brew. Lauantaina 3.7. ilmaisessa ohjelmassa soittavat Adrift -band, Duo Medicine Men, sekä Erja Lyytinen ja Harri Taittonen Duo. Maksuttomat konsertit alkavat kesäterassilla kumpanakin päivänä 16:00.

”Nyt on kyllä luvassa todellinen ohjelman megaviikonloppu ja kaikille varmasti löytyy jotain. Tästä lähtee käyntiin tapahtumien kuukausi ja loppukesä. Tervetuloa juhlimaan!”, vahvistaa promoottori Markku Köngäs.

Ilo Irti Kemi
PE 2.7. Hovimuusikko Ilkka
LA 3.7. Mira Luoti, Bilebändi Iskuporakone

Ilo Irti Tornio
PE 2.7. Cat Cat, Matti Salo Quartet, Odd Brew
LA 3.7. Hovimuusikko Ilkka, Mikko Vaismaa, Adrift -band, Duo Medicine Men, sekä Erja Lyytinen ja Harri Taittonen Duo

Liput kaikkiin iltoihin ovelta hintaan 10€. Torniossa Kalottjazz&Blues keikat ovat maksuttomia.
Kemissä ovet aukeavat 17:00 ja ohjelma alkaa 19:00
Torniossa ovet aukeavat poikkeuksellisesti 15:30 ja ohjelma alkaa jo 16:00
Ilo Irti Kemi, Ruutinrannan puisto | Ilo Irti Tornio, Aineen taidemuseon puisto

Jos olet viimeisen kahden viikon aikana vieraillut ulkomailla, odotat koronatestin tulosta, sinut on ohjattu omaehtoiseen karanteeniin tai koet hengitystieinfektion oireita, ethän saavu kesäterassille. Huolehditaan turvallisuudesta yhdessä ja nautitaan kesän tapahtumista!

Kuvat: Rami Ranta