Harkkaritarina: Asiakaspalvelua ja tietokonehommia

Eventworksillä työharjoittelua varten ei tarvitse olla media-alan tuleva ammattilainen. Töitä tehdään myös toimistossa tapahtumatuotantojen, tapahtumasuunnittelun, myynnin ja markkinoinnin osalta. Työharjoittelussa Eventworksin toimistolla pärjää tuleva datanomikin.

Keväällä kahden kuukauden harjoittelussa Eventmedian osa-alueella toimi tulevaisuuden tietotekniikka-alan ammattilainen Sampo. Työharjoitteluun kuului mm. tietokoneiden asentamista käyttökuntoon, asiakaspalvelua ja tietokantojen ylläpitoa. Myös Eventworksin puolelta tutuiksi tulivat tapahtuma- ja hallityöskentely.

“Olen päässyt kokeilemaan media-alan hommia, asiakaspalvelua ja datanomin hommia. Vaikka kaikki nämä asiat eivät ole ollut ennaltaan hallussa, olen silti tämän työn ohella oppinut kaikesta jotain uutta. Täällä on ollut mukava työskennellä, hyvän seuran parissa.”, kertoo Sampo.

Viimeisen parin kuukauden aikana työpäivät sujuivat nappiin, ja Sampo ehtikin auttaa Eventmediaa muun muassa uuden klubin lanseerauksessa ja asiakaspalvelussa sen osalta. Yhteistyö sujui leikiten ja työelämä tuli varmasti tutuksi ensimmäisessä harjoittelussa. Nyt on kuitenkin aika palata takaisin kouluun oppimaan lisää. Kiitos Samppa erinomaisesta työstä harjoittelussa!

Harjoittelu

Hae harjoitteluun tapahtumatuotannon sykkeeseen! Otamme harjoitteluun erityisesti täysi-ikäisiä opiskelijoita, mutta myös alaikäisille voi löytyä sopivia työtehtäviä. Meillä on mahdollisuus suorittaa harjoitteluita myös kesäkaudella samalla opintoja nopeuttaen. Sopivia aloja ovat mm. tapahtumatuotanto, liiketalous ja mediapalvelut.

Lähetä vapaa hakemus: rami@eventworks.fi