Eventmedian kanavissa ystävänpäivään valmistauduttiin arvontojen voimalla – yli 11 000 osallistujaa

Eventmedia kasasi yhdessä paikallisten yrittäjien kanssa elämysten viikon, jonka aikana päivittäin arvottiin elämyksiä ystäville ja kaveriporukoille. Arvonnoissa annettiin niin pakohuone-peli, hotelliyö, kuin koskenlaskuelämyskin.

”Paikalliset yrittäjät lähtivät innokkaasti mukaan ehdottamaan elämyksiä palkinnoiksi”, kertoo mediamanageri Rami Ranta. ”Viikosta saatiin aikaan yli 150 000 ihmistä tavoittanut elämysten karnevaali”.

Yksi voittajista oli Heikki, joka ei edes itse osallistunut kilpailuun. Heikin puoliso Heidi osallistui kilpailuun, jossa sai ehdottaa ystävää ystävänpäiväkorin saajaksi. Heidi kirjoitti Heikistä näin:

”Puoliso on paras ystäväni. Rakastava ja kunnioittava. Seisoo vierellä niin pienissä kuin isoissakin aallokoissa. Mikään ei tunnu enää mahdottomalta, kun on tällainen hellu tukena.”

Satama Open Airin juontaja Ville Köö toimitti palkinnon voittajan kotiovelle ystävänpäivän aattona.

Eventmedia, Satama Open Air ja Twin City Festival tahtovat kiittää paikallisia yrittäjiä mukaan tempaukseen lähtemisestä. Mukana olivat Kauneuspiste Primavera, Nordic Safaris, LounasTorppi & Catering, Kylpylähotelli Pohjanranta ja Farm Escape Tornio. Lisäksi suuri kiitos yhteistyökumppaneillemme; Prisma Kemi ja Tornio, Motonet ja Kauppakeskus Rajalla.

Vilma K. voitti Primaveeran lahjakortin Nooralle, Susanna P. voitti koskenlaskun ja tägäsi mukaan ystävänsä Katjan, Kiia R. voitti lounaat ystäväporukalleen, Eveliina voitti yöpymisen Pohjanrannassa ystävänsä kanssa ja Irene M. ja hänen tägäämänsä Veera ja Henri voittivat pakopelin. Kaikki voittajat on kontaktoitu henkilökohtaisesti.

Kuvat: Rami Ranta