Eventmedia avaa Ilo Irti -kesäterassin Kemiin

Viime kesänä rajoitusten aikana Torniossa koeponnistettu kesäterassi mahdollistaa mukavan illanvieton turvaväleineen ja -ohjeineen. Kemin kesäterassille suunnitellaan 480 asiakaspaikkaa. Ajanvaatimat turvallisuusnäkökulmat on otettu huomioon ohjelmisto- ja aluesuunnittelussa.

Viime kesänä Torniosta tutuksi tullut Ilo Irti kesäterassi rantautuu Kemin Ruutinrannan puistoon ensi kesänä. Kesäterassin kausi alkaa kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna ja kestää elokuulle saakka. Terassin ohjelmisto koostuu viime vuoden tapaan ainutkertaisista keikoista, jotka alkavat 19:00. Muutoksia viikko-ohjelmaan kuitenkin tehdään.

”Kesäkuussa terassi palvelee viikonloppuisin, ja lomakaudella heinäkuussa olemme auki keskiviikosta lauantaihin.”, kertoo Eventmedian promoottori Markku Köngäs. ”Pidämme myös kiinni varhaisesta aloitusajasta – se koettiin Torniossa toivotuksi ja pidetyksi”.

Seitsemältä alkavissa keikkailloissa nautitaan musiikista laidasta laitaan. Artistikattauksesta löytyy niin kasaria, ysäriä, kuin myös tätä päivää. Selkeä visio artistisuunnittelua on kuitenkin ohjannut;

”Tarkoituksenamme ei ole kilpailla Kemin muiden terassien kanssa, vaan tahdomme laajentaa musiikkitarjontaa kaupungissa”, toteaa Köngäs.

Keikat maksavat 10€, paitsi jos olet klubilainen

Eventmedia lanseeraa samalla oman klubinsa. Klubijäsenet pääsevät nauttimaan Ilo Irti -keikoista terassilla maksutta. Samalla heille voidaan tarjota omia erityistarjouksia. Klubilaisuus itsessään on maksuton.

”Klubin avulla pystymme toteuttamaan THL:n ja OKM:n ohjeistusta asiakastietojen keräämisestä. Meidän pitää tarvittaessa pystyä kontaktoimaan mahdollisimman moni meillä asioinut”, kertoo mediamanageri Rami Ranta ”Lisäksi klubilla tahdomme muistaa Eventmedian festivaalikanavien seuraajia, ja mahdollistaa kesäterassielämykset kenelle tahansa”.

Kesäterassin avajaisia juhlitaan perjantaina 4.6.2021 Pieni pala Satamaa -teemalla Hovimuusikko Ilkan johdolla. Lisäksi illan aikana lavalle nousee viime vuonna useasti toivottu Scandinavian Hunks. Iltaa vauhdittavat Twerk Oulu ja DJ Leviäijä! Avajaistilaisuus on ainoastaan Eventmedia -klubin jäsenille, eikä sinne myydä lippuja erikseen. Erinomainen tilaisuus avata kesäkausi ja lähteä ystävän kanssa nauttimaan.

Klubiin voi liittyä Eventmedian kotisivuilla www.eventmedia.fi/klubi

Kuvat: Rami Ranta