Meri-Lapin festivaalit ja kesäterassit ovat nivoutuneet Eventmediaksi!

Uusi maanantaina lanseerattu Eventmedia vastaa kymmenistä kesätapahtumista. Tunnetuimpien joukossa Satama Open Air ja Twin City Festival.

”Järjestämme vuosittain kymmenittäin tapahtumia Meri-Lapin alueella. Tahdoimme löytää tavan kerätä tapahtumiemme ystävät yhteen ääreen, etenkin nyt poikkeusaikojen tiedottamista varten.”, kertoo tapahtumien promoottori Markku Köngäs

Eventmedian tavoitteena on nostaa esiin myös muita alueen yhteistyökumppaneita, joiden tapahtumia Eventmedia on osatuottamassa. Lisäksi kiinnostusta keränneet paljastukset kulissien takaa tullaan näyttämään.

”Tekemissämme asiakaskyselyissä korostuu kiinnostus festivaali- ja tapahtumatuotannon työvaiheita kohtaan. Nyt avattu Eventmedia -kanava tulee vastaamaan siihen kysyntään.”, sisältösuunnitelmia mediamanageri Rami Ranta paljastaa ”Lisäksi myös festari- ja tapahtumauutiset tulevat siirtymään Eventmedian kanaviin”.

Satama Open Airissa Roope Salminen ja koirat

Satama Open Airin 2019 lavalla Roope Salminen ja koirat. Satama Open Air on Eventmedian pitkäaikaisin festivaalituotanto. (Kuva: Rami Ranta)

Eventmedia lanseerattiin näyttävästi tuhansia henkilöitä tavoittaneella ystävänpäiväkilpailulla. Lisää kilpailuja Eventmedian kanaviin on tulossa.

”Olemme kasanneet yhteistyökumppaneidemme kanssa elämyksien viikon. Jokaisena arkipäivänä tullaan arpomaan elämyksiä kansalle”, paljastaa Köngäs.

Eventmedian kanavat löydät Facebookista, Instagramista @eventmediafi ja kotisivuilta eventmedia.fi.