Viime vuoden kokemus turvallisista tapahtumista mahdollistaa hyvän kesän

Tapahtumakävijöiden mielessä on tällä hetkellä varmasti paljon kysymyksiä liittyen tapahtumaturvallisuuteen, ja siihen – voidaanko tapahtumia järjestää kesällä.

Eventmedia järjesti viime kesänä ensimmäistä kertaa Ilo Irti -kesäterassin Tornion Aineen taidemuseon puistossa. Poikkeusaikana järjestetty tapahtuma keräsi reilussa kuukaudessa 8000 tapahtumavierasta. Ilo Irti oli Tornion kesän suosituin tapahtuma ja terassi, ja Meri-Lappilaiset ottivat sen todella omakseen.

Jo kesäterassilta saatujen kokemusten lisäksi tapahtumatiimimme on kiertänyt myös muita Suomen poikkeusoloissa järjestettyjä tapahtumia ja festivaaleja. Tarvittavia erikoistoimia on otettu ylös ja kehitetty entisestään tulevaa kesää varten.

Huolellinen valmistautuminen ennakkoon takaa parhaat mahdolliset puitteet turvallisen tapahtuman järjestämiselle. Eventmedia ottaa turvallisuusnäkökulman vakavasti, ja teemme parhaamme mukavan ja turvallisen tapahtumaelämyksen takaamiseksi.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Ilo Irti -kesäterassi jouduttiin välillä sulkemaan asiakaspaikkojen loputtua. Terassille suunnitellaan 480 asiakaspaikkaa.

Ennakkolippuja voi myös hankkia huoletta, kuten monet ovatkin tehneet. Jos tapahtumaa ei voitaisikaan järjestää ja se siirrettäisiin tai peruttaisiin, on asiakkaalla oikeus saada lipusta maksettu raha takaisin.

Perinteisen Satama Open Air -festivaalin osalta ennakkolipputilanne näyttää hyvältä. Jo 80 prosenttia lipuista on myyty. Luku on suurempi, kuin koskaan aikaisemmin tässä vaiheessa vuotta. Festivaalin asiakkaat myös luottavat tapahtumatuottajaan – viime vuoden lipuista palautettiin prosentuaalisesti murto-osa.