Vain Elämää -tähdet Reino Nordin, Klamydia ja Mariska Satamassa 2021!

Vain Elämää -tähdet Reino Nordin, Klamydia ja Mariska Satamassa 2021!

Viimeisin jo 11. Vain Elämää -kausi viihdytti televisioyleisöä viime syksynä. Viimeisintä kautta tähdittäneistä artisteista Satama Open Airin lavalle 2021 nousevat Reino Nordin, Mariska ja Vesku Jokisen luotsaama Klamydia.

Artistikaartista Mariska saapuu ensimmäistä kertaa Satama Open Airiin esiintymään. Erinomaisena sanoittajana tunnettu mariska aloitti musiikkiuransa 2000-luvun alussa rap-artistina. Etenkin Tarkasta Tämä -kappale keräsi huimaa radiosoittoa julkaisuvuonnaan. Iskelmään Mariska siirtyi Mariska ja Pahat Sudet -kokoonpanon voimin 2010, ja vuodesta 2015 alkaen Mariska on julkaissut uutta musiikkia pop-sävytyksellä. Vain Elämää -kauden uudelleenversioinnit ovat keränneet yhteensä jo liki kolme miljoonaa streamausta Spotifyssä.

Reino Nordin vieraili Satama Open Airin lavalla ensimmäistä kertaa 2018. Aurinkoisena elokuun lauantaina lavalle noussut artisti sai välittömästi yleisön juhlatunnelman kattoon ja hymyn festarivieraiden kasvoille. Artisti voitti Emma -palkinnon vuoden striimatuimmalla kappaleellaan Antaudun. Hittikappale on tavoittanut Spotifyn listoilla jo yli 19 000 000 toistoa. Reinon muut suurimmat hitit muun muassa Kato mua silmiin, Kosketa ja Kyynelten virta ovat tahkonneet kymmeniä miljoonia striimauksia. Suurin Vain Elämää -kappale on ehdottomasti Jannika B:n päivänä esitetty Sinä vain, joka on tavoittanut jo yli miljoona toistoa.

Keikkabussi Vaasasta Kemiin kera Klamydian suuntasi jo 2013, mutta vihdoin suomirockin ja -punkin legendaarinen yhtye saadaan takaisin Meri-Lappiin. Vuoden 2020 alussa kokoonpanoaan rumpalinvaihdoksella uudistanut yhtye on jättänyt jälkensä suomirock -genreen 32 keikkavuotensa aikana. Yhtye julkaisi viimeksi uuden singlen 2020, joka poikkeusvuoteen sopivasti nimettiin Se on koronaa. Kuluneen vuoden aikana yhtye on kerännyt Spotifyssä yli 17 miljoonaa streamausta, ja yhtyeen musiikki on viihdyttänyt kuuntelijoita 89 eri maasta.

Kuvat: Rami Ranta